julafton i miss you

Jag sitter och lyssnar på jullåtar! Lite tidigt jag vet haha men efter allt julpysslande vi gör på APU-platsen
(Hedlund gruppen) inför julen så blir jag riktigt julig av mig. Jag vill ha julafton!!! DBSK - The first Noel
är s
å himla fin. Fast alla DBSKs låtar är fina heheh...
Plupp är söt, Robin är i Karlstad, Sofia x2 = festiz (bästiz) utan socker, jag är trött, jag ska på träning...

  AAAAAAAAAAAAAAAAAA

VARFÖR ÄR DU SÅ HIMLA DUM IBLAND!!!!!!!!!!! VAKNAT PÅ FEL SIDA ELLERRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!! JAG MÅSTE AVREAGERA MIG SÅ ATT DET KANSKE BLIR BÄTTRE TILL SENARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VARFÖR VARFÖR VARFÖR?! Ofta jag inte ens fick kolla runt i affärer och så för att du va så himla egoistisk och tyckte det var tråkigt och tjatade sönder hela dagen!!!!! Och ofta du klagar för att jag vill ta ett gulligt kort på Plupp och skyller allt på mig för att Plupp rullade ner typ 1 dm som du sa var 4 meter lololol ofta!!! VARFÖR?! Måste du alltid ha allt som du vill ha det : < Du säger att du alltid gör som jag tycker men det gör du bara för att du själv aldrig kan bestämma när vi ska göra något under sånna tider när jag heller inte vet, då orkar inte du och då säger du att vi ska göra som jag vill. Men när jag vill nått så gör du inte det! DUMBOM! AHKGYFASTAFATFTAYFY AVREAGERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Hejdå!

  tråkmåns Robban kör toc hardmodes :<

Och jag försöker lära mig att göra snygga ramar! Ahk! Imorgon kanske Sara och Kristian kommer hit! Yeye :D<3



  uhuhuuuuuuu

Jag skulle skriva ner ett nummer så jag kunde komma ihåg det, så kommer de där upp!!!!



Schyssta klubben!

I love you Robin putels!<3

  skolfoto

Idag hade vi skolfoto och det blev i alla fall roligare än jag trodde haha :D Snart ska jag åka på träning och kommer hem typ 10 eller så haha x) MEN JAG VILL HA CHIPS! Och spela wow (a)
Och idag när jag skulle gå hem så kom en man fram till mig och ville ge mig en present, ja ba "ok" ... heheh! Så fick jag en vero moda påse med örhängen och trosor från pieces :D wiho! Jag som trodde han va en snuskgubbe först hhahah!

  ananananan

Har varit på träning i två timmar idag, min tränare tror att jag är i en svacka :( För det går inge bra, och jag är väldigt stressad över väldigt många saker. Men när det gäller dansen tror jag mest det beror på att jag är otränad och hatar min dans XD Jag älskar i alla fall att komma hem efter träningen och duscha, sen hoppa i gosekläder och ta det lugnt! Så härligt!

Skulle göra lite på grafen nyss men orkade inte hehe, nu får min bild duga som den är... Jag vill rita fritt på nått nytt! Kanske rita Jin, UTAN hans nya musse! Ew urk! Dessutom är han snuskig och naken hehehhh, AnAn alltså... Why xD?!

http://kokoro-chi.livejournal.com/51137.html





  varje vecka är det helg

Jag är en sån som inte tycker om att vara på fest så mycket, och jag vet varför...

Men jag vill bli psykolog :)



  elva månader

... har jag och Robin varit tillsammans idag ♥

Absolut enda bilden som finns på oss på min dator just nu haha!
Försökte fixa till den med mina photoshopskillZ för den är ju... fin.
R-tard lovers!



Idag på dansen var det jäklarns kul! "Den gamle räven" xD hihho! Jag och Emelie har nästan ett helt program nu! WOHO! Samtidigt som vi dansar är det några som tränar bugg i andra salen. Och de flesta som dansar bugg där är anti-discomusik. Så dom hatar säkert oss för att det enda dom hör på deras lektion är våran dunkadunka! I alla fall så slutar dom en halvtimme innan oss och måste gå igenom danssalen där vi är xD Och just idag HAHAHAH så var vi så fula när dom klev in. Snacka om tajming! Hahaha! Tjeckisk dans är inte den vackraste heho. Dessutom känner jag redan av träningsverk på ställen jag inte visste fanns...

Nu har jag precis duschat och väntar på Robin, vi ska laga nudlar för att fira våran dag hehe.
Älskar dig putels Robin dudel kochi pul muul.

  historia a är kul...


  insane in the membrane

IDAG HAR JAG SUTTIT OCH GJORT BARA EN SAK TYP HEEELA DAGEN! JAG SKULLE VISA ROBIN VA DUKTIG JAG VARIT, MEN NYSS.... ALLDELES NYSS... RÅKADE JAG TRYCKA PÅ EN KNAPP OCH ALLT FÖRSVANN! HELA DAGEN FÖRGÄVES ;_; ALLTSÅ NOOOOOOOOO! JA BÖRJAR GRINAAAAAAAAAAAAAAA, JA ORKAR INTE GÖRA OM + ATT DET KOMMER TA DUBBELT SÅ LÅNG TID NU UHUHUH! JAG VILL INTE, ALLTSÅ NEEEEEEE-EEEJ! HELA DAGEEEEEEEEN! ALLT ÄR FÖRSTÖRT... OFTA! VARFÖR HAR JAG ALLTID SÅN OTUR.

ROBIN KOM HEM JAG SAKNAR DIG DU MÅSTE SLUTA PÅ DITT JOBB JAG HATAR DET! DU FÅR INTE VA BORTA SÅ HÄR MYCKET ;_;_;_;_;;; KOM HEM KOM HEM KOM HEM

  echinagard smakar pekka

Jag sitter och snorar och Robin bråkar med sin lillebror. Alla andra är ute och har kul : < Men jag har blivit sjuk, hoppas de inte är svininfluensan! Idag har jag varit på middag för Robins farmor och farfar firade bröllopsdag, 40 år. Min farmor och farfar skulle firat 50 år för typ en vecka sen, men hon dog lite innan det :( Då var det middag i deras sommarstuga, med släkten och farfar. Fast jag kunde inte komma, för Robin kunde inte köra mig och det gick inga bussar. Det var kul idag i alla fall, och god mat! Jag åt pasta med oxfile :) Undra varför det inte går att ringa till Sandra... och min mobil funkar inte, inte Robins heller. Echinagard är äckligt! Lalalalaaa jag är trött och har ont! I hela kroppen. Undra om Robin och hans bror kommer sluta bråka snart så han kan mysa med mig : < Jag har nyss badat i typ en timme och känner mig ensam hiho!

  väääldigt redigerad och väääldigt ego...






  dans dans dans

Har nyss kommit hem, duschat och ätit gulash-soppa. Eller hur de nu stavas... Det var så gott! Tränade i tre timmar idag. Kanske inte låter så mycket men det är det! Speciellt när man inte riktigt kommit igång än från lovet. Fick vara med Emelie på en show lektion idag också :) Och när det var vår lektion så fortsatte vi med tjeckisk dans, den heter typ kotcharock tiz ztrumpa! Heheheheee...typ... inte. Väldigt annorlunda men kul! :D Sen stannade jag och Emelie typ en timme efteråt och började fixa våran nya superstar dans, men de går segt haha.

I dag i skolan har det också varit segt, och efter typ halva dagen gick Sandra hem och mådde illa, och Matilda hade inte ens den sista lektionen och Sara är ju heller inte där. Och Madde fick lov att sitta vid Josefinarna för deras projekt... och jag skulle försöka ringa om APU-plats! LÄSKIGT! Men det var upptaget (som tur var) heho. Meeeen ah, jag vill ha choklad och sova. Är så himla trött. Skulle behöva en sovmorgon imorgon, men har ju japanska uhu :( :D Oyasumi nasai.

RSS 2.0